Communicatie

Heldere communicatie is cruciaal om je boodschap over te brengen. Hoe vertel je jouw verhaal?

Hoe kies je de juiste woorden, de meest efficiënte communicatiekanalen en het publiek dat bij jouw product past?

De kracht van communicatie

Als journalist en toneelregisseur ken ik de kracht van woord en beeld, ik weet hoe je een verhaal overbrengt.

Voor een regisseur is de impact van een voorstelling heel belangrijk, want zonder communicatie komt er niemand naar je voorstelling. Ik schreef al veel flyers, posters en persberichten.

Als journalist bij de VRT heb ik altijd onafhankelijk bericht. Ik leerde er wervend schrijven en ik heb ervaren wanneer communicatie het meeste effect heeft. Ik schreef webteksten, Facebookposts, reclamespots, tweets en inleidingen bij interviews.

WERKWIJZE

We zoeken samen de juiste woorden en beelden. Ik ben je pen en je stem en ik breng je boodschap tot bij klanten, medewerkers, fans of journalisten.

Host

Op een bedrijfsopening, beurs of conferentie spreek ik al 20 jaar geregeld het publiek toe. Ik presenteer, modereer en interview graag op je festival, persvoorstelling, vernissage of in je bedrijf. Contacteer me.

STEM

Heb je een stem nodig voor je bedrijfsfilmpje? Besef jij ook dat een professionele stem de geloofwaardigheid vergroot van je app, presentatie of reclamespot? Maak je een aftermovie van je evenement en wil je daar een geschoolde stem bij? Dan kan je bij mij terecht.

Foto

Hierboven zie je Stefan Brijs op de Boekenbeurs 2017, we praatten over 20 jaar schrijven.

De foto is gemaakt door Alex Vanhee. Hij portretteerde de grootste muzikanten ter wereld zo raak dat zij fan werden van hem. Alex werkt snel, correct en aan een eerlijke prijs. Ik beveel hem en zijn werk bij iedereen aan.