Copywriting

Ik (her)schrijf jouw teksten zo dat de boodschap duidelijk overkomt.

Elke Vandersypen schrijft artikels, persberichten en boeken. Ze is mede-auteur van Patagonië, het einde van de wereld en van Wannes, hier is hem terug.

copywriting op maat

Jouw verhaal vertaal ik naar een website, flyer, persmap, nieuwsbrief of statusupdate.

Telkens zoek ik naar de juiste formulering om je boodschap zo efficiënt mogelijk over te brengen. Daarom schrap ik alle overtollige woorden en houd ik de essentie over. Minder woorden voor een beter resultaat!

klein, groter, grootst

De kortste teksten die ik schrijf, zijn tweets. Ook Facebookpagina’s en websites update ik. Maar evengoed staat mijn werk gedrukt in brochures, flyers of op affiches.

Mijn omvangrijkste werk tot nu toe was voor Wannes, hier is hem terug van Dree Peremans, de biografie van Wannes Van de Velde: 551 pagina’s!

Ook voor langere artikels in een (online) magazine of voor persteksten kan je mij contacteren. Je papieren uitnodigingen moeten er piekfijn uitzien, zonder taalfouten, met alle nodige informatie (waar, wanneer en waarom) en met een heldere lay-out. Door ze voor de druk even te laten nalezen spaar je veel tijd en geld.

klemtoon

Als je in een tekst juiste toon aanslaat, raak je de juiste snaar bij de lezer. Daarom luister ik aandachtig naar de opdrachtgever en pas ik me aan zijn doelpubliek aan.

tips

Op deze website geef ik geregeld tips over teksten schrijven, evenementen organiseren en communiceren met je publiek. Als je me volgt op LinkedIn of Facebook, zie je geregeld tips opduiken.