Coördinatie

Evenementen organiseren vertrouw je toe aan iemand met ervaring.  

Als je mij inschakelt, focus ik met arendsogen op details en met helikopterzicht overschouw ik het geheel. Ik stuur bij waar nodig en volg op tot alles klaar is.

Jij ontvangt ondertussen je klanten en geniet van het feest.

hoe evenementen organiseren?

Eerst bepalen we de juiste formule en ik zoek de geschikte partners en betrouwbare leveranciers om het evenement naar een hoger niveau te tillen.

Bij het organiseren houd ik het overzicht van wat er zich voor én achter de schermen afspeelt. Voor mogelijke knelpunten zoek ik snel oplossingen.

De voorbije 20 jaar mocht ik verschillende evenementen organiseren: prijsuitreikingen, bedrijfs- en andere feesten, persconferentieslive radio-uitzendingen, festivals, concerten en toneelvoorstellingen.

voordeel van een evenement

Een evenement levert je bedrijf dikwijls nieuwe klanten op en het kan je imago een boost geven. Als je werknemers geen tijd of ervaring hebben om de coördinatie in goede banen te leiden, dan zoek je een specialist waarop je kan bouwen.

bepaal je doel

Jij bepaalt in welke fase van het evenement je hulp nodig hebt. Zoek je iemand om

–> je evenement van a tot z te organiseren?

–> een deel van het evenement te organiseren?

–> advies te geven hoe je feest vlot kan verlopen?

Samen bekijken we wat jouw evenement kan boosten.

bedrijfsfeest

Alex Vanhee maakte de foto hierboven op de opening van het extreem duurzame bedrijfsgebouw van Aquatreat. Schepen Bob Verstraete vertelt de genodigden wat het bedrijf betekent voor de Stad Aarschot.

Om het nieuwe bedrijfsgebouw aan klanten, pers en publiek voor te stellen, organiseerde ik in 2017 een groot openingsfeest met technische presentaties, lunchconcert, walking dinner, receptie, circus, rondleidingen, openingsceremonie, bedrijfsfilms en speeches.