Prijs

SERVICE VAN HET HUIS

De eerste afspraak is gratis, dan zien we of het klikt en krijg je een prijsvoorstel.

HULP BIJ JE EVENEMENT

Voor de organisatie van een evenement krijg je een offerte op maat. Erg belangrijk is het verhaal dat je wil vertellen, je publiek en het product dat je aan de man wil brengen. We zoeken een betrouwbare technische ploeg, de juiste sprekers, het gepaste entertainment en een cateraar die past binnen het concept en het budget. We treffen de nodige veiligheidsmaatregelen, zoeken een grafisch vormgever en eventueel een filmmaker en fotograaf om het evenement vast te leggen. De prijs hangt af van de voorbereidingstijd, de vereisten, de grootte van het evenement en de duur. Stuur me jouw vraag en je krijgt een antwoord binnen de 24 uur.

HOST

De prijs voor de presentatie van een evenement of de moderatie van een interview is afhankelijk van de voorbereidingstijd, de grootte van het evenement en de duur. Vraag ernaar.

PERSCOMMUNICATIE

Wil je dat ik journalisten inlicht en opvolg hoe ze over je evenement berichten? Dat kan. In samenspraak stellen we een lijst op van media die je wil bereiken. Persbericht, persmap en foto’s of filmpjes kies ik uiteraard in overleg. De boodschap naar de pers blijft beperkt tot jouw boodschap. Vertel me hoe je naar buiten wil komen.

SOCIALE MEDIA

Vind je het belangrijk om aanwezig te zijn op sociale media? Je hebt groot gelijk, het kan je extra klanten opleveren. Jij vertelt me waarover je de wereld wil vertellen en ik schrijf berichten op maat. Ook je website kan ik (her)schrijven. Je kan me vrijblijvend contacteren.